Nisam odoleo da se ne uključim u diskusiju. Što se darka tiče (kvalitet fotografije neću da diskutujem, ima tu mnogo merodavnijih od mene), predpostavljam da je naručilac hteo baš TU DEVOJKU, i imao vrlo moguće ideju da ona bude predmet pažnje, i sve to sa što manje ulaganja tako da Darko nije baš imao mnogo izbora. Arhija podržavam u filozofiji i neskromno se sećam jednog svog davnog ispita na fakultetu koji sam pao pre mngo godina. Ja počnem da pišem po tabli i rešavam neku dugačku jednačinu, a profesor će "kolega ja bih ipak to ovako..." Ja obrišem i krene "ovakao" a on će opet "Kolega ja bih ipak to ovako..." i kad je i treći put rekao kako bi to on, ja sam ostavio kredu i kazao "Kolega, onda Vi nastavite tako" (posle sam taj predmet - fizika II -jedva položio sa 6!). A što se profesionalizma tiče...bio sam u restoranu na jednoj proslavi koju je organizovao dobar prijatelje., Sve na vrhu, i profesionalni majstor fotograf, aparat da se smrzneš, tri stakla, etc...Interesuje Vas rezultat? Pa on je isporučio CD i par stotina ispod proseka uspomenarskih fotogradfija uradjenih na brzinu i bez mnogo muke. Ja sam moje šiljio u PS-u, znojio se par dana i ipak su bile (nema lažne skromnosti) pa bar malo bolje od onog profesionalca! Zato podržavam Arhija - budi brate najbolji ili barem do granica svojih znanja i umenja u onom što radiš.