Koncert je odsviran jos pre nedelju dana, bio sam nesto zauzet te vam sad predstavljam fotografije.
Inace, ovo je prvi put da fotografisem koncert i mogu reci da sam zadovoljan postignutim. naravno, ima greski ali koliko ja primecujem nije ispalo toliko strasno na kraju. Opet, fino ce biti da cujem koju kritiku, savet, pohvalu...sta god.
Sto se mene tice bitno je da covek ima nekakav osecaj za fotografiju i koncert nece biti problem da se zabelezi kako treba. Sto se tice aparature ne mora da se ima ff, moze i krop, ali objektiv je posebna prica, mogu samo da zamisli koliko bih uzivao da sam imao nesto sa makar f/2.8.
Sto se izvodjaca tice sto vise energije pokaze na bini to bolji/zivopisniji performans bude, logicno ispadnu i bolje fotografije.
Scenografija i osvetljenje takodje igra bitnu ulogu...
Atomci spadaju u one staticne bendove tako da se nije imalo sta mnogo tu kalkulisati, jedino je gitarista malo "divljao" na bini. Ali upravo zbog toga su i dobro dosli za prvo fotkanje.
Jos jedno moje zapazanje je da nije lose poznavati nastup grupe i pesme jer ide u nekom ritmu i sa osvetljenjem te se mogu bolje uhvatiti momenti.
Kacim u ovom postu jednu fotografiju jer ne znam kako da okacim vise fotografija odjednom? Uploudujem sa HD. Neka pomoc u vezi toga dobro bi dosla.