Cao ekipo,
Doslo je vreme da se obradujem novim blicem pa vec skoro 2 nedelje "lupam glavu" oko modela.
Kao sto ste videli koristio bih ga za fotkanje rodjendana u klubovima ili nesto tome slicno, ali zeleo bih da na neki nacin bude univerzalan da mogu na primer da odradim neki zahtevniji posao ako mi u buducnosti bude bio ponudjen. Bio bi mi to glavni blic.
Glavno pitanje je koji se vise od ova dva modela iz naslova isplati uzimati, da bude pouzdan, lepo radi ttl i da moze da mi sluzi pre svega kao dobar klubski blic. Ne bih da dajem previse para pa trazim sto jeftiniju varijantu a da mi vrsi posao.
Vise sam nekako bio zagrejan za jeftiniju varijantu yn467II, a onda sam dobio savet od drugara Goshke-a da je bolja kupovina 565ex jer je jaci a i 467II zna da se zagreje i onda se neko vreme ne moze koristiti.
Znam da nema bolje kupovina od Nikona ali nekako ne bih da kupujem polovan sb600 jer je stariji model i jako se retko nalaze dobri primerci, a i sa skoro slicnom cenom uz ove kineze imam 1 god garancije sto mi je na naki nacin olaksanje.
Pozdrav!