Dragi Goshke,
Sledi ti ukor razrednog staresine zbog psovanja i linkovanja fotografija sa flickr-a koje ne rade!
(Desho vrati se sve ti je oprosteno, ne mogu vise da cistim bunar
)
Sto se tice fotki, zanemaricu odecu, ali ti kao fotograf si dirigent/direktor/sveti otac koji subjektu treba da objasni sta i kako ili u dogovoru sa subjektom da osmisli sta i kako. Dakle palicu u ruke i diriguj ka onome sto zelis da kreiras i kako, pa makar to bio i session na brzinu.
Jelena je mnogo opustenija od prethodne devojke cije si fotografije kacio i to se odmah vidi na fotkama (izuzevsi prve dve, gde izgleda malo ukoceno). Fazon sa dresom mi se svidja sada kada si objasnio o cemu je rec, iako ako igra za pogresan tim
, mozda si trebao to da napomenes kada si postavio fotografije, ali nema veze. Mogao si i fudbalsku loptu da iskoristi kao rekvizit. Kako, to ostavljam tvojoj masti na volju
Na fotografiji gde duva mehuric, mogao si da napravis jedan krupniji kadar usmeren ka licu.
7. i 9. (druga polovina) mi se najvise svidjaju, iako su joj na 7. oci malo zatvorene zbog Sunca i mozda je trebalo jos malo mesta ostaviti na dnu, a na 9 i 1/2 se vidi rajsferslus i cini mi se da si joj malo kosu secnuo sa desne strane (ako vec cepidlacimo, mada su meni odlicne i takve kakve su).
Probaj i close-up fotke da radis, kada vec imas vedre, nasmejane i opustene subjekte.