Hvala svima...
Zorane...pa da...ovo je medju prvim susretanjima sa manuelnim objektivom, pa treba vremena da se izvezba...
konkretno, fokus je omasen na 5, 9 i 14. fotki i sve to za nesto malo...ali sve tri fotke imaju tu neku emociju, pa sam ih zato stavio...
Mada...Tea je skoro pocela da fotka, i Srle mi kaze da je pixelpeeper, tako da cu sledeci put morati da pazim kako fokusiram
Sto se druge tice, hteo sam da uhvatim sunce, njih i senku...i odma' sam zamislio da to bude sa kvazi tilt sift efektom, mada nije ispalo bas najbolje
5, 6 i 12 su kropovi...na prve dve sam ih previse iskosio, pa sam onda kropovao da ih malo ispravim...ni meni se ne svidja sto je tesno, ali tu sam uhvatio zanimljive trenutke, pa sam ih zato postavio...12 je takodje kropovana...nisam imao gde da se popnem, inace bi tako ispala jos bolje...a iznad njih ima dosta stvari koje odvlace paznju
Neonka...hahaha...nema 'leba od buba...sta da se radi, mada videcu jednom da se prosetam sa drugarovom 105icom makro pored reke, pa da probam da uhvatim neke bubice
i meni je ta fotka jedna od favorita...cim sam video to mesto, rekao sam im da stanu izmedju, kako bi se dobila podela na zuto i zeleno...
Inace, ja volim ove prewedding fotosesn-e, i to me zanima, posto moze da bude vrlo zanimljivo i dosta dobre fotke da se odrade, a realno, i dosta moze da se zaradi