.....Fotografisao sam iz auta i zamalo da me lupi pozadi drugi auto.
Strma je ulica i nisam imao nesto bas vremena za kadriranje. Uslikacu garant ponovo!
Mislim da bi se trebao potruditi naci vremena onda da ponovo uslikas.Slazem se sa Hornet-om da je steta sto si odsjekao ovu kucu, onda, suncan je dan bio, vidim da si fotografisao u prioritetu blende-f4, ovdje si komotno mogao privrnuti blendu na f7 ili na f9 da bi bila ostrija fotografija(kad kazem ostrija mislio sam na neku dubinsku ostrinu, ne na sharpnes!), ali posto si fotografisao kao da te neko ganja-oprosteno ti je!
.Mada ja licno nikad ne bih fotografisao nesto iz auta, osim ako nije neki bas vazan dogadjaj kao za novinarstvo....
Sljedece sto mi se ne svidja je ovaj šum na fotografiji na nebu....vjerovatno je nastao od obrade? Boje su mi isto prenaglasene, pa ispada kao da je nekim jeftinim kompaktom fotografisano....(e sad...neko licno zeli da ima naglasenije boje na fotografiji, mada treba teziti da su boje onakve kakvim ih nase oko vidi-osim u nekim bas rijetkim situacijama gdje nesto zelimo napraviti od fotografije koja ce odudarati od nekih standarda-ko sto bi rekli, prekrsiti pravila, ali ja licno jos nisam dosao u tu fazu da prekrsim pravila...).
Toliko za sada od mene, iznio sam svoje misljenje o ovoj fotografiji, budem opet komentarisao sljedecu, ponovljenu fotografiju!