[PRODATO]
Na prodaju objektiv iz naslova, Canon EF 17-40mm f/4L USM, lično moj primerak, čiji sam prvi i jedini vlasnik.
Kupljen je nov, kod nas, 2009. godine i odokativno je napravio nekoliko hiljada fotografija. Očuvan je u AAA+ stanju, što u prevodu znači - "kao nov": ispravan, ne maši fokus (fokusira u skoro potpunoj tami!), nema nikakvih tragova koriščenja, nije udaran, nije ispadao, nije nikad servisiran/otvaran itd. Malo je reći da ja jako retko menjam objektive na otvorenom. Nikad nije korišćen bez filtera (UV ili CPL).
U kompletu se prodaje originalno pakovanje koje sadrži:
-objektiv;
-prednji i zadnji poklopac;
-originalna zonerica EW-83E (korišćena je pa nije čista kao kad se prvi put otpakuje, ali nigde nema oštećenja bilo koje vrste);
-LP 1319 mekana kožna torbica (nekorišćeno);
-originalno uputstvo;
-međunarodni garantni list (istekao);
-domaći garantni list (istekao);
-Kutija sa pripadajućim stiroporom i kesicama.
Niže su fotografije konkretnog objektiva, napravljene danas. Znači - objektiv je nakon ovog fotografisanja zapakovan u ambalažu i odložen do prodaje. Fotografije napravljene njime se mogu pronaći kako na ovom forumu, tako i u testovima Canon aparata koje sam radio. Performanse su mu identične kao i tada.
Objektiv se nalazi u Beogradu, gde se može videti, isprobati itd.
INSISTIRAM na probi pre kupovine i, samim tim - nisam spreman na slanje kurirskim službama. Izuzetno, ukoliko kupac baš insistira na tome, možda se možemo dogovoriti oko slanja, ali s obzirom na iskustva nekih kolega sa takvim transportom, nisam spreman da snosim bilo kakvu odgovornost nakon slanja.
Zamene me ne interesuju, samo prodaja za keš.
Cena 450€
Kontakt na PP ili na telefon: 063 1924 234
Pozdrav