Ma bas se bilo urotilo protiv mene... Narezem DVD na poslu, dodjem kuci i shvatim da nemam DVD ROM (ATA, ploca bez slota - potpuno zaboravio)
Zasto nisam stavio na fles, zasto nisam poneo laptop bas taj dan, ne znam. Odem do najblize radnje, 17:30, ne radi. Sedam u kola i krecem u pravcu prema gradu, gledajuci da li ima neka radnja koja radi... nadjem jednu, nemaju na stanju
Popizdim, vratim se do posla i uzmem laptop, prebacim na fles, instaliram... Ne mogu drivere za mrezu da instaliram, jer nemam CD ROM. Kopiraj na fles opet, instalacija svih drivera, restart, win nece da se podigne (samo prazan ekran bez taskbara i ikonica)... ceprkaj po safe modu, trazi po even view-eru, sve izgleda ok. Skidaj driver po driver, poslednji driver grafika, skinem ga i proradi... vracaj ostale drivere, vratim grafiku - ne radi. Ne znam kako sam se setio, posto mi je vrana popila mozak tog dana, padne mi na pamet da mi nije extended desktop ukljucen... i jeste
Automatski je stavio TV kao primarni display, jer je HDMI kabl bio vec ukljucen...
Ko nema u glavi, ima u nogama i rukama