Drugari saljem Vam fotke. Naravno, posto ste vidim pravi profesionalci, Vama sigruno ove fotke nece biti nekog kvaliteta. Naravno i ja se slazem, rekoh i ranije sta mu se desavalo.
Dakle na nekim fotkama videcete nesto belju sliku, takav utisak imam. Ali naravno Vi znate bolje.
Ili da remiziram: Kada je sunce iza ledja, fotka je vrh, a kada ne onda moze da ima problema.
Kazite kako da stavim fotke a da mozete da citate podatke u EXIF-u ako Vas interesuje za neku fotku, ili bolje da Vam pustim na e-mail!
Posto je to, da ga grubo nazovem laicki - digitalni idiot, uglavnom je mod na auto, eventualno promenim kada se fotka neka scena-prriroda-predeo na to mislim, na scene, pa izaberem ikonu za planinu, scene/planina, i kada nocu fotkam, tada iskljucim blic, i opet prebacim na scene/nocni mod slikanja i bude ok. (videce te sada nocu na dva moda jedan ne valja nekako ima belu paucinu od prljavog objektiva mozda, il vec!?, a drugi i napravi fotku. to je mod scene/iskljucen blic, ali ispadne dosta tamno-mada ja za ono za sta koristim aparat kada fotkam nocu slike tj fotke ispadnu perfektno, bar za mene...Treba da ih postavim na jedan drugi sajt, pa cu staviti linkove za te nocne fotke ako Vas interesuju, forum nije vezan za fotografiju, )
Ovde imate slika tj fotki od letos, i od pre 15-tak dana!
I jedno zapazanje ovako, po meni, iako dosta slabiji po performansama, dosta dobre slike mi je pravio Fuji A 330, nekako dobro radi boje i sve ostalo, a ovaj Panasonic, i kao potpuno ispravan nekako slabije, ili mozda nije po mom ukusu, ali sam opet zadovoljan, pogotvu posle kvara prezadovoljan. Nadam se da dodjem do nekih para pa kupim neki dobar aparat, kako volim da kazem neku budzu, pa da fotkam, posto volim, a Vi ce te mi pomoci tada oko izbora
Evo i ovih sa modom auto, dakle dosta lose-ovde se vidi da je aparat prelezao karcinom
, il u tom modu bolje ne moze:
Takodje, ne mogu da nadjem bas sada po kompu, ali imam dve fotke, gde se tacno vide dva balona, od vode, ali to isplo nocu, na auto modu, sto se kaze bas treba da potrefis ugao, pa da tako ispadne...nacicu i to...
A necu da Vam otkrijem mali gradic gde fotkam, mada verovatno znate, pa napisite
I jos ove dve da lakse pogodite
Slike smanjene na photobucket-u na 800x600 zbog brzeg aplouda!