Kartica koju poslednju čačkaš (vadiš/stavljaš u slot), aparat proglašava za default. Ako aparat pališ bez jedne kartice, opet ona preostala postaje default. I tako...
To je "normalno", iako je istovremeno i iritantno.
na123 i ma1234 im se ja reta1243 .. valjda je "normalno" da je glavna ona koju sam ja u meniju odabrao da je glavna..
u oba mk3 sam stavio prvo CF, resetovo, formatiro, je123... i onda gurno u be i SD karticu .. dakle SD kartice su u obe masine "zadnja dodata" ... a on opet vraca na CF... sad cu probam da vadim, stavljam da vidim sta ce se desi
@zoran, CF je brza od SD u oba slucaja, imam neke 90mb/s cf karte ali su male (samo 16G) pa sam dodao sporije (45mb/s i 80mb/s 128 i 64G) SD kartice i ocu da default siljim po njima a CF da koristim samo kad bas ja ocu (tipa ocu snimam raw video ili tako neki bs pa mi znaci tih 90mb/sec).. a i SD su znacajno jeftinije tako da kada ih rabim i kad crknu kupim drugu i pesma, 90mb/sec CF su bile ko bubreg
a i na njima mi je ML a posto su aparati razliciti (jedan je 1.1.3 a drugi je 1.2.3) ne smem da pomesam kartice sa ml-om tako da ono ne bi da vadim cf kartice iz aparata uopste