Hvala puno neonka
Ne komentarisem toliko cesto tudje fotografije, nekako mislim da nije pristojno komentarisati bolje fotografe od sebe. Ne propustam nijednu vasu seriju i malo je reci da sam odusevljen talentom koji nam ovde prezentujete. Izlisno je bilo sta reci, jer vase fotografije govore sve... Jasno ti je onda koliko mi onda znaci svaka kritika mojih mentora ovde na forumu
Najveci cilj mi je da vidim konstantan napredak, u fotografisanju, obradi, prezentaciji... Za sad vidim i ja napredak i nekad me je prosto sramota sta sam radio pre recimo samo godinu dana
u to vreme mi se cinilo da je fotka sasvim uspela
Takodje pokusavam da uvodim i nove discipline, trenutno vezbam portrete, ali necu nista prezentovati dok ne budem zadovoljan. Svaka je vrlo zahtevna na neki svoj nacin. Zato mislim da je bolje sto idem tim putem, fokusiram se na jednu disciplinu najvise, nego da budem svastar od samog pocetka.
Ponekad kod mene postoji zelja i da podelim snapshotove sa putovanja koji vise spadaju u neke reportazne fotke, vise nego sto je to neka umetnost. Cisto da ljudi vide vise, ali tako se gubi kredibilitet kao fotograf. Takodje imam neku dilemu, posto mi se photoshop vestine razvijaju, gde je granica i sta uopste zelim. Potpunu kreativnost i maltene fotomanipulaciju ili da realno predstavim onako kakvo je.
U svakom slucaju, bice jos mnogo fotki koje planiram da pokazem sa tog putovanja, ali malo vremena za obradu, a necu neke poluproizvode da ostavljam ovde vise.
Hvala!