Jedino, po ko zna koji put moram da kažem da se divim "turističkim" fotografima jer je bar za mene to jako komplikovana disciplina da sve ukopiš u ograničeno vreme, nepredvidivo svetlo, i nadasve nepredvidive ostale turiste Za mene je to fotografisanje pod jako teškim uslovima gde na veoma malo stvari možeš sam da utičeš.
Kao da mi citas misli! S jedne strane, covek ubaci ovako masu fotki u temu i ako su iole valjane svidece se vec nekom, opet s druge strane...
tesko je za svaku posebno ispisati propratni tekst, kako je nastala i sl.
Iz tog' razloga mi je i bilo interesantno da citam vasa misljenja i favorite, a u isto vreme me je cudilo kako nikome nije zapala za oko, fotografija pesaka.
Na taj sam kadar cekao, bez preterivanja 10-ak minuta, dok se razidju svi prolaznici i docekam nekog pojedinca, koji ce da mi upotpuni motiv, kao i jedan semafor na kojem nece biti automobila, motora...o kisi da i ne pricam
Kako sada da kažem da meni jeste,kada nisam reagovala na vreme.
Već treći put gledam putopis,i odmah sam imala favorite,kao prve,tu "usputnu" i br 45.
Za 5 dana ovoliko divnih fotografija je veliko dostignuće.Treba toliko toga da se uklopi da bi rezultati bili ovakvi.Svaka čast!