Ma sve ovo je više za jednu sasvim drugu posebnu sobu, za nas trojcu, gde prsate nemačke konobarice služe kobasice i pivo, i sve bi se razrešilo samo od sebe
Ko zna, možda Bole sazove neko okupljanje jednog dana.
A moze i ovako...ja dolazim u Maju, pa mogu da ponesem pivo i kobaje, a vi se pobrinite za "poslugu"
Nego salu na stranu, ozbiljni smo ljudi. Ja sam veoma dobro skapirao sta je Neo hteo da kaze svojim postom i potpuno je u pravu.
Jedna slika moze da se odradi na x nacina, da li to i autor iste zeli...pitanje je!? Nekako se kola prelomise na Astri, daleko od toga da je obrada losa(veoma dobra
),
ali smo u zadnje vreme vidjali podosta PS "saveta", koji i nisu bili, da se tako izrazim, na nivou ili su vodili autora originila u pogresnom pravcu.
Kad sam vec kod obrade, primecujem da mnogi nauce prvo kako se na fotku nalepi Copyright "Photography by XY"(cime se ja i dan danas mucim
), a onda pitaju za savete,
protiv cega naravno nemam nista, koji se svrstavaju u domen azbuke.
Ako to neko od izabranih uradi onda je to ucenje.
U ovom slucaju posto sam nula to je ksrnavljenje!
Astra, nema potrebe da sebe smatras "0", jos manje da budes uvredjen. Svi smo mi ovde ravnopravni clanovi
Niko od nas ne zna ovde sve o fotografiji, a to se nece promeniti ni kroz hiljade novih postova i saveta. U tome je i jeste car ovog hobija, nepresusna riznica ideja, mogucnosti, kreativnosti...
zato je valjda(baram ja) i volimo!!!
Nego dok sam ja ovde palamudio, videste li vi nesto u medjuvremenu za te konobarice!??
Ziveli