Ja bi se skoro u svemu složila sa Boletom (on to ume tako lepo da sroči
),i ponovila još jednom da ako nešto fali na ovim fotkama onda je to iskustvo u poziranju tvojih drugarica dizajnerki
Jesu lepe,jesu mlade i zgodne,ali brate na svakoj fotografiji isti izraz lica.I,nemoj da im kažeš,ali ako su one dizajnirale toaletu u kojoj su pozirale neka sledeći put za fotografisanje ipak obuku nešto drugo
Možda je to dobro kao maturski rad (sećam se i onog sakoa
),ali za neki viši niko te vrste fotografije mora više pažnje da se obrati šta će obući i naravno ko će ih našminkati.Ako među drugarima imaš dizajnere možda imaš i nekog vizažistu da ti i taj deo posla odradi za dž
Pošto sam te sada videla i tvoj komentar mora i mali edit:
Sto se tice izraza lica...znam, mada tako su navikle, tj, misle da sa takvom facom najbolje ispadaju na fotkama...
Kada ti fotkaš ti misliš kakvu će imati facu,a one neka misle kada se slikaju za FB
Uhh..rad sa modelima može da bude jako naporan,pogotovu ako pokušaju da ti se mešaju u posao.Ok,nekada mogu to biti i dobre ideje,ali najčešće nije tako.Ja sam sličan problem imala i sa rođenom decom koja nisu htela da slušaju šta im se kaže i bili su puni ideja kako bi to trebalo da se radi
Ustvari,nađi ti neki muški model,oni su valjda poslušniji