Pa vidi, ako nas neko zajebava... onda je zesce besposlen i zaludan, i kad tad ce uvideti da je glup.
Sa druge strane, nemam nikakva prava da bilo cije dileme posmatram kroz prizmu iznete u prvoj recenici, pa se tako i ponasam. Kazes svoje misljenje, i to je to.
A mogao bi do podne da ti nabrajam na kakve sam sve kompenzacije nailazio, i kakve sam se sve audio/PC/video opreme nagledao u rukama ljudi koji blage veze nemaju sta imaju, i zasto to imaju.
Prvi susret sa takvim stvarima je bio momak koji je kupio Pioneer muzicki stub za nekih cca 6.000 DM da bi na kraju oba zvucnika nabo u jedan kanal. Pa onda imas one koji i dan danas kupuju PentiJume sa AMD procesorima iznutra
...
Tako imas i ljude koji imaju izuzetno skupu dSLR opremu, koji mlate u Auto modu + jpeg.
O kompenzacijama da ti ne pricam, ... znam slucaj kada je dojajnom arhitekti, za jedan jako skup projekat preduzimac u momentu svog bankrota ponudio toalet papir i pelene u nekim nenormalnim kolicinama, koje je on opet dobio u kompenzaciji
Sve to, ostavlja prostora misljenju da je dogadjaj autentican.
Ako nije... sta da ti kazem?... svako tele ima svoje veselje
Ps
Nego, nemoj da mi offtopikujete vise u ovoj temi... znate da ja gajim latentne emotivne odnose prema olympussiju