a ono...IE mi je nekako najviše ležao pa po nekoj logici sam pretpostao da će i ovaj Edge...
E sad vidim da su se maximalno potrudili da zakomplikuju obične stvari, pa tako ni HOME dugme nije vidljivo iz prve, nego ga zamisli treba štiklirati negde u setovanju da bi se pojavilo...
Ikonica FAVORITE nije onakva kakva je uvek bila, pa uskoro zaključite da ni nje nema...
Uvoz favorita iz drugih programa doduše postoji, ali funkcioniše kao uvoz pod sankcijama...nešto prodje a nešto ne prodje...A i to nije sve , al ajd sad..
Ovaj pak manjak HOME dugmeta do te mere iritira da ga ne mogu drugačije protumačiti nego kao nečiju narcisoidnu težnju da korisnika odmah natera da hoće-neće udje i divi se njegovim beskonačno nelogičnim i smorenim menijima, i upušta se bespotrebno u sva njegova setovanja kao da prosečnog konzumenta to uopšte zanima...
Zašto neki ljudi ne razumeju da većina korisnika od nove verzije prevashodno želi da mu sve ono što je imao (i što mu je radilo) u prošloj verziji - prosto radi i u ovoj novoj...meni to nikako ne ide u glavu.
...
Glavna poenta je izgleda u prvi plan postaviti mahom neke experimentalne polu-gluposti koje onda treba beskonačno istraživati, da bi kruna tog istraživačkog rada bilo njihovo gašenje i vraćanje na ono na šta su ljudi već poodavno navikli..
Jbga, iste greške kao i metro meni, izbacivanje START dugmeta i sl...
Milsim, nisam ja protiv napretka - naprotiv, ali pod broj jedan - smisli prvo rođače nešto stvarno pametno; A pod broj 2 , nemoj na silu da me teraš da se divim nečem glupom kako bi ti opravdao ogromnu platu koju si dobio da smisliš nešto pametno-pa nisi...