Pozdrav,
video izuzetan, bez preterivanja (ja sam zapravo iz sveta kamera posle mnogo godina prosirio vlastite vidike na fotoaparate i definitivno sam izuzetno skeptican prema ovakvim instant resenjima, dok se ne uverim u suprotno), i bez obzira sto ne moze zameniti pravu, namensku kameru zbog obilja kontradiktornih zahteva, mislim da bilo kome, ukoliko mu treba objedinjeno u jednoj napravi i foto i video, ovaj aparat mora zadovoljiti potrebe.
Da budemo precizni, ne moze zameniti kameru samo zbog toga sto to ne moze da uradi u svim uslovima, brzi svenk, ergonomija kod duzeg rada, snimanje u brzom pokretu (mada kod ovog zadnjeg mozda i gresim dusu, jer tu se nosi sa vecinom kamkoredera, samo su kamere namenjene profesionalnijem pristupu unekoliko sposobnije za to).
Odlicno pakuje video, uz neprimetan gubitak kvaliteta daje obradiv i lako gledljiv video, ja imam samo reci hvale za ovu stvarscicu, a za sve one koji nemaju zahtev za bas kamerom, vec da imaju pri ruci oboje, mislim da je ovo resenje u kome nece ni primetiti moja zapazanja. Ja, nazalost, tragam za zamenom za kameru, i to je temelj mojih opaski, a zahtevi mi inkliniraju ka profesionalnom snimku, doduse ne front, nego backup varijanti i kvalitet je tacno tu gde i treba da bude. Onih par sitnica kod mene su presudne, ali znam da kod najvece vecine one ne figurisu ustvari.