Pozdrav,
danas sam bio, odslusao kompletno sa sve bonusom, predavac se iz zdravstvenih razloga nije pojavio ali je zato Kintec (Kintek da budemo precizni, tako danas rece da mu je nick) vise nego korisno predavanje odrzao. Samo predavanje je bilo, vise-manje bez neke koncepcije i na njemu bi moralo dosta da se poradi, ali obilje korisnoga i ziva demonstracija coveka koji zna sta prica i sta radi apsolutno su ucinili gotovo neprimetnom ociglednu cinjenicu da Aleksandar nije bio pripremljen za predavanje, posebno ne za samostalno predavanje. Suma sumarum, moguce da je ovako upravo i bilo najbolje, zaista se moglo cuti i videti kojecega. Demonstrator nije bezao ni od fotkanja publike pod zagonetnim svetlosnim uglovima iz kojih je izvlacio fotke studijskog kvaliteta bez obzira na sve, samo se igrajuci svetlom sa bliceva.
Ko nije bio, nema pojma sta je propustio, ne mozemo sve savladati preko foruma i to se najbolje vidi u takvim situacijama. Sam sebi asistira, vukuci po sebi buljuk opreme, fin i kulturan, vrlo skroman ali tacno zna sta ce uraditi i kako ce to ispasti. Jedno zaista znacajno iskustvo za mene.
Berza kó berza, samo slabiji odziv nego do sada. Nekih znacajnijih kurioziteta nisam video, videh se sa nekim dragim ljudima sa kojima se ocito vidjam sad vec samo po berzama, ali svakako nisam nista isao da pazarim, vec da samo zamenim neke studijske elemente koje sam uzeo za ovu jesen/zimu, te me nije mnogo interesovala polovna oprema.