Treba mi pomoć oko rasvete sa kojom nemam nikakva iskustva.
Želim da probam stock fotografiji, pokušavam stariju ćerku da animiram da se i ona uključi, sve i da nam neuspe voleo bi da i ona zavoli fotografiju.
Nemam nikakvu rasvetu, probao sam par fotki da uradim u Godox šatoru 60x60 koji imam i razmišljam da prodam, odradio je ono zašt sam ga uzeo.
Prostor u kome bi fotkao je mali, ćerkina soba ili moja spavaća, jako ima malo prostora ali u tim sobama imam sto koji mogu da iskoristim ( mogu da postavim slike)
E sad treba mi nešto sa čime ću se ja lakše snaći, a isto tako i ćerka, generalno bi slikali neke scene koje bi pravili na stolu i većinom iz ptičije perspektive.
Ranije sam dosta razmišljao da uzmem neki Aputure led MX ili slično ali nisam nigde našao da ih neko lično koristi i bojim se da jedan ne bi mogao da mi da dovoljno svetla.
Dobio sam savet za blic Godox tt685c i okidač x1z-c, uperim u beli zid ili direktno u zavisnosti kakve senke želim, dodam neki beli karton ili stiropor....
E sad šta vi iskusniji predlažete da može da zadovolji moje potrebe i sa napomenom da nemam prostora za neku veliku opremu